2021. aasta TOP5 uut mängu

Välja antud: 29.12.2021 | Uuendatud: 07.08.2023

2021. aasta oli online mängude maailmas eriline. Mõistame, et on mängijaid, kes panustavad alati samadel slottidel. Need on lihtsalt nende lemmikud.

Vaatame aga ka, millised olid möödunud aasta uusimad ja originaalseimad slotimängud.

2021. aastat võib pidada läbimurdeaastaks paljudele väiksematele mängustuudiotele nagu Nolimit City, ELK Studios ja Push Gaming. Me teadsime neid juba enne, kuid just viimase 12 kuuga on need tõeliselt mängijate südametesse jõudnud. Kõik need slotimängud on paljudes Eesti online kasiinodes olemas.

Aga mis siin ikka pikalt lobiseda, vaatame, mis siis sellel aastal ära tehti.

TOP5

5. San Quentin xWays (Nolimit City)

Mäng, mis vääriks meie edetabelis võib-olla ehk kõrgematki kohta, üllatab hirmuäratava teema ja olustikuga. Sümbolid rullikutel toovad teadvusesse kõik selle, mis meenutab karmi vanglaelu- käerauad, kruvikeerajad ja tätoveeringud.

Nolimit City San Quentin tutvustab paljude kinnipeetavate igapäeva elu Ameerika vanglas- võitlust ellujäämise nimel, mis nõuab omajagu leidlikkust.

Mänguautomaadi teevad aga tõeliselt eriliseks xWays tehnoloogia ning kasvava võidusummaga jackpot.

4. Fire in the Hole xBomb (Nolimit City)

Möödunud aastal olid eriti silmapaistvad volatiilsemad slotimängud.

Tundub, et on arvestatav hulk mängusõpru, kes suudavad ka pikemad võitudeta perioodid suure jackpoti ootuses üle elada. Just sellele kirjeldusele vastab ka Fire in the Hole xBomb, mille keskmes plahvatavad asendussümbolid.

Kaevanduse teemaline mäng pakub veel Lucky Wagon Spins keerutusi ning panusest 60,000 korda suuremaid võite. Mängu idee ja teostuse on teinud 2021. aasta üks parimaid mängutootjaid Nolimit City.

3. ZZ Top Roadside Riches (Play’n GO)

Kasiinoguru artiklites on sageli teemaks muusika teemalised slotimängud, kuid neist üks enim esile tõusnud mängudeks on just ZZ Top. Temaatilistest mängudest võiks seda nimetada 2021. aastal isegi parimaks.

ZZ Top Roadside Riches on Ameerika tuntud rokibänd, mille kujundeid kasutab oma mängul Play’n Go. Nagu seda tüüpi mängule omane, ei makse siin lihtsaid võite loota. See-eest tasub meeles pidada, et võimalikud on panuse väärtusest ka kuni 40,000 korda suuremad võidud.

2. Fire Hopper (Push Gaming)

Fire Hopper on eelmise aasta üks paremaid klaster-maksab stiilis mänge. Visuaalselt ehk mitte võrreldav Jammin’ Jars seeria slottidega, kuid samal ajal ägeda teema ja tegelastega.

Kui sind vähegi kõnetab loodus konnakeste ja jaanimardikatega, siis kujundus võib lausa meeldima hakkata.

Fire Hopper mängul on müstiline atmosfäär ning see on üles ehitatud nii, et võite saad omavahel ühenduses olevate sümbolit eest.

Ära mainimist tasuvad ka tasuta spinnid kasvava võidukordajaga, mida võib küll kohata paljudel teistel slottidelgi.

1. Big Bad Wolf MegaWays (Quickspin)

Igipõline vastasseis hundi ja kolme põrsakese vahel jõuab haripunkti. Tegemist on samanimelise mängu Megaways tüüpi järjega. Selgitame mida see tähendab. Kujundus, mängu ülesehitus ja peamised funktsioonid on samad, kuid natuke on vinti peale keeratud.

Nagu MegaWays tüüpi mängude puhul ikka, siis sümbolite arv rullikutel on pidevas muutumises ning võib kerkida ka kuni 117,649 peale. Sellest olulisemad on Rappuvad Rullikud, mille ajal tekib mänguväljal asendussümboleid juurde. Boonuseid on aga veel.

Vanad slotimängud uues kuues

Kes meist poleks kuulnud mängudest nagu Gonzo’s Quest, Starburst ja Mega Moolah. 2021. aastal said need kõik omale järje või koguni mitu.

Esile tooks siinkohal just Starburst XXXTreme, Gonzo’s Gold, Immortal Romance Mega Moolah ja Mega Moolah: The Witch’s Moon. Ükski neist meie TOPi ei mahtunud, aga ära mainimist tasuvad need igal juhul.

Veel artikleid