2020. aasta suurimad võidud Eesti online kasiinodes

Välja antud: 09.11.2020 | Uuendatud: 16.01.2024

2020. aasta oli Eesti kasiinomängijate üks õnnelikumaid.

Alates aasta algusest tuli uudiseid järjest suuremate ja suuremate jackpotivõitude kohta. Mis eriti üllatav, tihti on tegu mängijatega, kes spinnivad väikeste panustega ja teevad seda puhtalt meelelahutuseks.

Loe edasi ja saad teada, mis emotsioone tekitavad miljonilised võidud tavalistes Eesti inimestes ja võid saada paar head nippi, kuidas isegi oma võidušansse suurendada.

Millistel mängudel suurvõite saadakse?

Loomulikult annavad enim raha välja jackpot mängud, kuid kõige sagedamini juhtub seda kõige populaarsematel mängudel nagu Divine Fortune, Mega Fortune ja Mega Moolah.

Otsustades jackpot mängude kasuks, siis pikemad ilma võitudeta perioodid on tavalised. Tekib tunne, et jackpot on püüdmatu. Tegelikult tähendab see ainult seda, et summa kasvab aina suuremaks ja suuremaks ning seda õnnelikum on mängija, kes selle lõpuks omale saab.

Loe rohkem kasvava võidusummaga jackpot mängude ja võrgustiku jackpottide kohta meie jackpot mängude lehel.

2020. aasta suurimad võidud Eesti online kasiinodes

7. Kiirkasiino mängija võitis 90-sendise panusega üle 42,000 euro

6. Eestlane võitis PAF kasiino eksklusiivsel mängul “Kreisiraadio” 94,713 eurot.

Kreisiraadio mängul on ka varem jackpotte võidetud, kuid üle 90,000 pole see veel kunagi küündinud. Panuse suuruseks oli küll keskmisest suurem 10 €, kuid lõpuks tasus see ennast kuhjaga ära, kui rullikutel maandus viis viiesaja kroonist rahapakki.

5. Coolbet kasiino 123,312 eurone võit tervitusboonusega.

4. Betsafe kasiino 125,000 euro suurune võit 10 sendise panusega

3. PAF kasiino Mega Fortune Dreams mängul saavutatud 137,000 eurone Major jackpot võit.

2. Chanz kasiino mängija 162,546 eurone võit. 33. aastane Margus võitis jackpoti The Sisters of Oz: WowPot mängus vaid 1€ suuruse panusega.

1. 2020. aasta alguses saavutas PAF kasiinos Eesti naine läbi aegade suurima võidu- ligi 3,7 miljonit.

Tegemist ei olnud küll maailma suurima netikasiino võiduga, aga Eesti online portaalides poldud varem nii palju korraga saadud.

Mäng? Selleks oli NetEnti legendaarne Hall of Gods ning megavõidu saavutamiseks piisas sellel korral kõigest 20-sendisest panusest.

Täpseks võidusummaks oli 3,687,073,85 eurot ja raha sai ta kontole koheselt ühe summana.

Eestis ei pea kasiinovõitude pealt makse maksma, seega raha, mille võidad on sinu ilma mingite piiranguteta.

 

Võitja kohta nii palju, et PAF kasiinos lõi õnnelik võitja mängijakonto tegelikult juba viis aastat varem, kuid kunagi pole ta ligilähedaseltki sama suurt võitu saanud.

PAF Eesti juht, endine kahevõistleja Allar Levandi kiitis omalt poolt, et võitja näol on tegemist vastutustundliku mängijaga, kes on hea näide, et regulaarselt mõistlikult mängides võib kannatlikkus ennast kuhjaga ära tasuda.

Maailma suurimad võidud online kasiinodes

Maailma suurimad võidud online kasiinodes on saavutatud riikides nagu Inglismaa, Austraalia, Uus-Meremaa, Rootsi ja Soome. Nendes riikides on online kasiinomängud tohutult populaarsed, seega pole ka imestada, et inimesed võidavad kümneid miljoneid!

  • Maailmarekordiline 18,910,668 miljoniline võit maksti välja 2018. aasta septembris.
  • Läbi aegade teine koht kuulub meie põhjanaabritele soomlastele, kelle hulgas on slotisõber, kes 2013. aastal saavutas seni uskumatuna tunduva 17,86 miljoni euro suuruse võidu. Kõlab ägedalt?

 

Kui vaadata mänge, siis konkurentsitult enim suuri võite on saavutatud Mega Moolah nimelisel slotikal. Mitu korda on maailma vapustanud ka Mega Fortune, Jackpot Giant ja Hall of Gods mängijad.

Kõige tuntumad ongi NetEnt ja Microgaming jackpotimängud, sest neil ei ole mitte ainult fikseeritud jackpotid vaid ka palju progressiivseid jackpotte.

Mõne võidusumma puhul võid mängida erinevaid sama seeria mänguautomaate sama võimalusega kõige suurem preemia omale krabada.

Kokkuvõte

Nagu näha, on 2020. aasta olnud Eesti mängija jaoks ajaloo kõige edukam. Põhjuseid on selleks mitmeid.

Veebis mängimine muutub aina populaarsemaks ning mängijaid köidavad enim just maksimaalsed suurimad võidud.

Mida populaarsem mäng, seda enam jackpotti panustatakse ning lõpuks keegi selle ära võidab.

Kui seni on maksimaalsed suurimad võidud olnud nelja miljoni kanti, siis pole võimatu, et varsti võidetakse ka 10 miljonit ja enam.

Üle maailma on mängud ja potentsiaalsed jackpot võidusummad samad, mis tähendab, et kõigil on võrdsed võiduvõimalused olenemata geograafilisest asukohast.

Veel artikleid