2021. aasta suurimad võidud Eesti online kasiinodes

Välja antud: 04.01.2022 | Uuendatud: 22.01.2024

 

Viimastel aastatel on Eesti online kasiinodes lahti läinud tõeline möll ja kõige selle ilmestamiseks on saadud ka mitmeid miljonitesse ulatuvaid jackpot võite.

2021. aasta polnud selles osas erinev.

Vaatame lähemalt, millistes kasiinodes möödunud aastal suurimad preemiad välja anti ning mis võiks olla ühe suurvõidu saavutamise saladus.

KuupäevKasiinoMäng ja panusVõit(eurodes)
2/21CoolbetMoney Train55,260
7/21NutzIncredible Balloon Machine, The Dog House Megaways, Sweet Bonanzanädala jooksul üle 560,000 € eest võite
10/21OptibetDivine Fortune192,518
3/21PAFSisters of Oz Wowpot1,136,247
6/21OptibetMega Moolah6,597,136.10
8/21OptibetMega Moolah7,231,507.69

Huvitaval kombel juhtus nii, et juba mitmendat aasta järjest satuvad suurimad võidud Optibet kasiino mängijate kätesse. Nii läks ka 2021. aastal.

Optibet pole kaugeltki mitte Eesti suurim kasiino, kuid jackpot mängijad tõmbavad just sellel platvormil alati kõige pikema kõrre.

Jackpot võidud Coolbet ja Nutz kasiinodes

2021. aasta esimene arvestatav võit tuli Coolbet kasiinos. Kuigi viimasel ajal pole Coolbetist eriti palju juttu olnud, siis endiselt pakuvad nad ühte parimat kasiinokogemust Eestis.

2021. aasta parimatest mängudest saab lugeda meie TOP5 artiklis, kuid endiselt on popid Money Train ja Money Train 2, mis said valmis vastavalt 2019. ja 2020. aastal.

Money Train originaal tõigi 2021. veebruari keskel eestlasele 55,260 eurose võidu. Pole päris miljon, aga kulub siiski marjaks ära.

 

Sama heas hoos oli Nutz kasiino mängija aasta keskel, sest juulis lükkas agar mängusõber paari nädalaga kokku 560,000 euro eest võite…

Nutz kasiino on Eestis alles uus nimi, kuid kuulub samuti Entain kontserni nagu Optibet, Ninja kasiino ja Boost kasiino. Tegemist on puhtalt kasiinomängudele keskenduvad mänguportaaliga, mille tugevaim külg on äärmiselt lai maksemeetodite valik.

Miljonivõit PAF kasiinos

PAF kasiino on Eestis populaarne, sest pakub sotsiaalset seiklust ja usaldusväärset platvormi. Võiks isegi väita, et nemad ei kannusta mängijaid iga hinna eest suuri rahasummasid taga ajama vaid rõhuvad rohkem sotsiaalsele vaba aja veetmise võimalusele.

Olgu kuidas on, aga 2021. aasta oli ometi PAF Eesti mängijatele edukas. Just aasta esimeses pooles, märtsis, tabas Eesti mängija Sisters of Oz Wowpot mängul üle miljonilise preemia- täpsemalt 1,136,247€ jackpot. Panuse väärtuski polnud teab mis suur- kõigest 60 senti.

Muidugi pole jackpot auhinna võitmine lihtne. Vastupidi- vahel võib see tunduda lausa võimatu ülesanne. Sellepärast tuleb alati oma eelarvet hästi planeerida.

Jackpot võidud Optibet kasiinos

Nagu ka eelnevatel aastatel, siis ka nüüd tulid pea kõik suuremad võidud just Optibet lehel.

Me ei oska seda otseselt millegagi selgitada, seega tuleb võitjatele lihtsalt õnne soovida!

Tegelikult on Optibet kasiino väga kasutajasõbralik ja kõik töötab nii nagu peab.

6,6 miljoniline võit aasta keskel

Kui 2021. aasta esimesel poolel, võiks öelda, et midagi suurt ei juhtunud, siis juunis käis pauk ära- Soomes elav Eesti mängija nägi ekraanil koguni 6,6 miljoni euro suurust peavõitu.

Tegemist pole naljaga vaid täiesti reaalse kogemusega, mis sai teoks Mega Moolah nimeliselt slotikal. Pole saladus, et džungli sügavustes peidavad ennast kümnetesse miljonitesse ulatuvad jackpotid, kuid meie väikest rahvaarvu arvestades selline asi harukordne!

6,6 miljonit oli tollel hetkel suurim Eesti online kasiinodes saadud võit läbi aegade. Panuse väärtus oli sedapuhku tühine 3,75 €.

Rekordiline jackpot võit suve lõppu

Enne, kui Optibet kasiino juhtkond suutis toibuda nende platvormil saavutatud 6,6 miljonilisest megavõidust juunikuus, tuli sisse võtta järgmine “maksakas”.

Augusti esimeses poolest oli taaskord õnnelik käsi Eesti mängijal, kes saavutas lausa 7,2 miljonilise võidu.

Tegemist on läbi aegade suurima võiduga Eesti online kasiinodes ning võit saabus taaskord Mega Moolah mängul.

Vaata allolevast videost kuidas ajalooline võit tuli:

Ligi 200,000 € Divine Fortune jackpot

Aasta tiksus juba vaikselt lõpupoole, kui eestlased otsustasid tõestada, et suured võidud on võimaliku ka väljaspool Mega Moolah võrgustiku mänge.

Oktoobris saavutas õnnelik eestlane Divine Fortune mängudel 192,518 eurose megapreemia.

Divine Fortune on NetEnt nimelise mängutootja kuulus jackpoti mäng, millel külluslik kujundus. Võidu saamiseks, piisas sellel korral eurosest panusest.

Võitude väljamaksmine

Kuidas küll võiks sellistele järjestikkustele võitudele reageerida Optibet juhtkond ja omanikud? Pole kahtlust, et jackpot võitude välja maksmine on operaatorile rahaliselt paras pauk, kuid teisalt on see mängukohale hea reklaam.

Tasub ära märkida, et Optibet on Eesti litsentseeritud ametlik mängupakkuja, mis kuulub ühe maailma suurima meelelahutuskontserni Entain brändide hulka. Niisiis, võitude väljamaksmine pole nende jaoks probleem ja mängijad saavad kogu summa üsna kiiresti kätte.

Mis puutub Mega Moolah ja Divine Fortune mängudesse, siis nende autoriteks on samuti maailma suurimad mängutootjad Microgaming ja NetEnt. Sellistel puhkudel tuleb jackpoti summa hoopiski mängutootja taskust.

Kokkuvõte

2021. aasta möödus kasiinomängijate jaoks nagu Ameerika mägedel. Oli nii ärevamaid hetki, äratundmisrõõmu, mõtlemist kui ka vapustavaid üllatusi.

Mõistame, et kui kuulda suurtest jackpot võitudest, tahaks isegi neid kasvõi korra kogeda. Kuid just selles kasiinomängude võlu peitubki, et kõik on võimalik.

Meie omalt poolt soovitame kannatlikku meelt ja vastutustundlikku panustamist. Lõppude lõpuks on tegu ainult mänguga, kuid kuna mängus on pärisraha, tuleb alati oma eelarve enne hoolikalt läbi mõelda.

Veel artikleid