Red Tiger kasiinod

Uuendatud: 31.12.2020

Red Tiger Gaming on üks uuemaid kasiinomängude stuudioid, mille algusajad jäävad 2014. aastasse. Lühikese ajaga on aga endale kõva nime tehtud ja seda tänu kasiinotööstuse veteranidele, kellest Red Tiger tiim justnimelt koosnebki.

Red Tiger Gaming on juba oma headust tõestanud nii Euroopas kui Aasias. Enda iseloomustamiseks kasutavad nad väljendit “Me elame ja hingame slotte”. Red Tiger Gaming meeskonna taga on kogenud psühholoogid, matemaatikud, graafilised disainerid, tarkvara arendajad, heliinsenerid, hasartmängude spetsialistid, kvaliteedi kontrollijad, kontohaldurid ja teised oma ala parimad.

Red Tiger Gaming mängude portfoolio koosneb suuremalt jaolt mänguautomaatidest, kuid sekka mahub ka laua- ja teisi kasiinomänge. Kõiki Red Tiger slotte iseloomustab HD graafika nii 2D kui 3D puhul ning need on saadaval nii arvutis, mobiilis kui ka tahvelarvutis.

Red Tiger mängud on matemaatiliselt viimse detailini läbi mõeldud. Nende kujunduses on kasutatud palju nii Aasia kui Läänemaailma iseloomulikke elemente. Red Tiger Gaming slottide populaarsus on kasvanud hüppeliselt alates ajast, mil need jõudsid tunnustatud online operaatorite mängude valikusse. Tänu peadpööritavale eduloole tõmmati kasiinotööstuse gigandi NetEnti tähelepanu, kes 2019. aasta septembris Red Tiger Gamingu üles ostis.

Tänu Red Tiger Gaming mängude jätkuvale populaarsusele leiab neid järjest enamates online kasiinodes. Järgnevalt vaatamegi, kus Eestis neid ise proovida saad:

  1. 1.
    Trickz
    300 tasuta spinni kahe esimese sissemaksega
  2. 2.
    Red Dice
    200% kuni 1000 € boonus
    Boonuskood: -
  3. 3.
    Paf
    100 € ja 100 spinni esimese sissemakse eest
  4. 4.
    Ninja Casino
    50 tasuta spinni slotil Mental
    Boonuskood: -
  5. 5.
    Nutz
    200% boonust kuni 100€ + 50 riskivaba spinni!
  6. 6.
    Optibet
    25 riskivaba spinni Legacy of Dead mängu
    Boonuskood: GURUERI
  7. 7.
    Betsafe
    Tee vähemalt 20€ suurune sissemakse ja saad 20 tasuta spinni

Ajalugu

Nagu juba eelnevalt öeldud loodi Red Tiger Gaming 2014. aastal kasiinotööstuse tõeliselt tähtede poolt. Ettevõttel on kontorid nii Euroopas kui Aasias üle 170 töötajaga. Algusaastatel tegutseti suhteliselt aeglaselt aga järjekindlalt. Esimesteks mängudeks olid erinevate teemadega standardsed viie rullikuga slotid.

2018. aastast alates on nende mängud muutunud huvitavamateks pakkudes unikaalseid boonusfunktsioone, omamoodi mängude ülesehitust ja originaalseid lisasid. Selle tulemusel on paljud operaatorid ka need hästi võtnud.

Reguleeritud mängutootja

Red Tiger Gaming pakub mänge reguleeritud turgudel ning seetõttu on neil ka ametlik tegutsemisluba nii Suurbritannias, Maltal, Alderneys kui ka Gibraltaril. See tähendab, et nad saavad pakkuda oma mänge nii Suurbritannias kui ka teistes Euroopa riikides.

Auhinnad

Red Tiger Gaming on lühikese tegutsemisaja jooksul saanud erakordselt suure tunnustuse osaliseks erinevatel online mängude galaüritustel. Mõned nende auhinnad on järgmised:

EGR B2B Awards 2017 – Kõige Innovatiivsem Mängutootja: Võitja
GIA Awards 2018 – Komeet(mängutootjate arvestuses): Võitja
WhichBingo Awards 2018 – Parima Online Mänguautomaat(Rocket Man)
EGR B2B Awards 2018 – Parim Mängutootja Mobiilis: Võitja
EGR B2B Awards 2018 – RNG Aasta Kasiinomängude Tootja: Võitja

Gaming Awards 2019 – Aasta iGaming Tarkvara Tootja: Võitja
GIA Awards 2019 – Aasta Kasiinomängude Tootja: Võitja
EGR B2B Awards 2019 – Mobiilimängude Innovaator: Võitja
EGR B2B Awards 2019 – Parim Mängutootja Mobiilis: Võitja

Ülesostmine Net Entertainmenti poolt

2019. aasta septembris läks Red Tiger Gaming Net Entertainmenti koosseisu. Ostutehingu väärtuseks kujunes 200 miljonit eurot võimaliku lisamaksega 23 miljoni väärtuses 2022. aastal. Selgusetuks jäi see, kas NetEnt ja Red Tiger jätkavad tegevus eraldiseisvate firmadena, kuid tehnigu tulemusel tekkinud sünergia ja tehnoloogia jagamine kahe eduka vahel lisab kahtlemata väärtust mõlemale osapoolele.

Daily Drop Jackpot võrgustik

Võib julgelt väita, et Red Tiger Gamingu suur edu võlgneb paljuski Daily Drop Jackpot võrgustikule. Tegemist on nende kõige populaarsema ja kiiremini kasvava mängude võrgustikuga, mis 2019. aasta aprillist alates maksis kõigest nelja kuuga välja üle 2,5 miljoni euro auhinnarahasid! Kui mängid Red Tiger slotte, võid igal juhul arvestada järgnevate funktsioonidega:

Daily Drop jackpotid, mis lähevad välja iga päev enne kell 10 õhtul
Must Drop jackpotid, mis makstakse välja teatud summa ületamisel
Mega Drop jackpotid, mille võidusumma väärtus kasvab järk-järgult kuni keegi selle võidab

Kõik Red Tiger jackpotid on individuaalsed, mis tähendab, et need on saadaval igas kasiinos või kasiinode grupis eraldi võidusummana mitte ei panda välja üks jackpot mitme portaali peale. Kõige suurem päevajackpot võideti Suurbritannias Dragon’s Luck mängul kahe eurose panusega ning võidu väärtus küündis koguni 61 500 euroni!

Mobiilimängud

Nagu juba mainisime, on Red Tiger Gaming suhteliselt uus mängustuudio, kuid alguses peale pole kvaliteedis järeleandmisi tehtud. Nende slotte saab proovida nii arvutis kui kõigis nutiseadmetes, vahet ei ole kas tegemist on iOS, Windows või Android seadmega.

Mänguautomaadid näevad suurepärased välja olenemata operatsioonisüsteemist- see teebki Red Tigeri mängud mängijate hulgas nii populaarseks, eriti just liikuvama eluviisiga mängijate jaoks, sest need on saadaval igal ajal igal pool.

Megaways

Red Tiger Gaming on üks mitmetest mängutootjatest, millel on leping Big Time Gaminguga ning mis lubab neil kasutada populaarset Megaways tehnoloogiat. Tänu sellele pakutakse mitmeid Megaways tüüpi mänge nagu Dragon’s Fire Megaways, Mystery Reels Megaways ja Dragon’s Luck Megaways.

Tegelikult on need samanimeliste populaarsete mängude ainetel loodud analoogidega lihtsalt juurde on pandud Megaways süsteem. Lisaks Golden Leprechaun Megaways. Kõik Megaways mängud leiad, kui lähed oma lemmikkasiinosse ja leiad üles spetsiaalse Megaways kategooria.

Parimad mängud

Red Tiger Gaming mängude valikusse kuulub üle saja online sloti, mis on tegelikult välja arendatud üsna lühikese aja jooksul. Nende kõige uuemad mängud pakuvad täiesti uusi kontseptsioone, boonusfunktsioone ja ka mängude ülesehitust on mõnevõrra muudetud.

Julgus erineda

Red Tiger Gamingut võib pidada unikaalseks selle poolest, et nad julgevad alati välja tulla millegi uue ja huvitavaga. Hea näide on “Rocket Man”, millel Donald Trump kutsub duellile Põhja-Korea liider Kim Jong Uni. Proovi ise viie plahvatusliku boonusvooruga ja võid tehtud panuse väärtuse tagasi võita ka kuni tuhandekordselt.

Red Tiger Gaming – Korduma kippuma küsimused
Mis on Red Tiger Gaming ? arrow-icon
Kus saab Red Tiger Gaming mänge mängida? arrow-icon
Millised on Red Tiger Gaming parimad mängud? arrow-icon
Millistel Red Tiger Gaming mängudel on parim kasumlikkuse mängijale(RTP)? arrow-icon
Red Tiger, Red Tiger Gaming mängude ülevaated